Weer even op school

Gelukkig ben ik van mijn infuus van gisteren niet ziek geworden tot nu toe en ga ik er maar van uit dat de voorzorgsmaatregelen van veel water drinken en paracetamol slikken hebben geholpen, of dat het de vorige keer een toeval was. Over 12 weken heb ik weer een afspraak voor dit infuus met zometa(bot versterker). Hopen dat er dan beter geprikt kan worden dan gisteren, want dat was een drama. Het was dit keer zo erg dat ik er bijna van onderuit ging. Ik wilde ook echt niet ziek worden want vandaag moest ik echt even naar “mijn” school.

Renée was al voor de zesde keer Piet op school. Sinterklaas komt al ongeveer 30 jaar op De Vlinderboom. Dit jaar werd hij ondanks de zwarte Pieten discussie in het land gewoon vergezeld door 4 pieten.

Het was fijn om weer even op school te zijn en mijn collega’s te zien en te spreken. Ik denk er regelmatig aan om even langs te gaan maar op “gewone”schooldagen is dat niet zo handig. Niemand heeft dan tijd om even te kletsen. Er is hooguit een kwartiertje pauze en dan stuift iedereen weer naar zijn klas. Logisch. Nu was ik voor vandaag gevraagd om foto’s te maken en dat doe ik dan ook heel graag. Op die manier kom je even in alle klassen en het was super. De vermoeidheid die ik nu voel is niet van het infuus maar van de drukte en het vroege opstaan. Ik neem dat graag op de koop toe.  Wat mij betreft volgend jaar gewoon weer.IMG_2372

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: