Voorbereidingen

a.s. Weekend begint het camping seizoen weer. Het kriebelt bij mij al weer om naar De Scheleberg te gaan. Afgelopen weken hebben we nieuwe meubels gekregen. Vorige week al een nieuwe bank en een stoel en gisteren een eettafel en salontafel. We hebben het chalet ruim 11 jaar en toen we er in trokken kochten we simpele spullen. Die waren nu aan vervanging toe. Ik ben tevreden met het resultaat. Nu nog een kleed (Wil Jan heel graag) en dan is het klaar. Zaterdag begint het seizoen met de jaarvergadering van de Kampeerders vereniging. En is traditie getrouw ons eerste weekend op de camping.

2016-03-20 15.49.17

Ook treffen we al weer voorbereidingen voor onze volgende vakantie Lanzarote. Over 3 weken is het al weer zover. Dit keer met alle kinderen. We hebben er enorme zin in en kijken er naar uit. Het aftellen begon eigenlijk al toen we in februari terug kwamen. Eind april zijn we 30 jaar getrouwd en dat vieren we op deze manier dit keer.

Morgen ga ik met papa en mama kijken in de Valkenburcht. Een revalidatie centrum. Mama moet weer geopereerd aan haar andere knie dit keer en papa kan niet alleen thuis blijven. De manier van mantelzorgen die ik vorig jaar heb gedaan is echt niet mogelijk en we hebben ervoor gekozen om naar een huis te kijken waar beiden opgevangen kunnen worden. De moeder van Jan heeft hier ook gelegen en wij kennen het huis en de mogelijkheiden. Papa en mama kennen het niet en morgen kunnen we als voorbereiding op het verblijf kennis komen maken en de afdeling bekijken. Ben benieuwd wat ze er van gaan vinden.

 

1 Response so far »

  1. 1

    Dorien said,

    Geniet van je nieuwe inrichting, top! Liefs Dorien


Comment RSS · TrackBack URI

Plaats een reactie