Nieuwsgierig

Als je een blog schrijft bij wordpress dan kun je zien hoe vaak deze gelezen / bekeken wordt en ook zelfs in welke landen. Ik vind dat altijd wel leuk om te zien. Zeker de piek in lezers als ik weer wat nieuws heb geschreven is leuk om te zien. Nou wordt mijn blog ook in het buitenland gelezen. Vaak weet ik dan wel dat er vrienden of kennissen in het buitenland met vakantie zijn of wonen. Zo heb ik bekenden in Spanje, Frankrijk en België. Toen een vriendin en haar moeder naar Zuid Afrika waren met vakantie werd het ineens bekeken in Zuid Afrika. Dus dat is allemaal te verklaren. Maar zelfs in Amerika wordt mijn blog gelezen. Eerst dacht ik wel te weten wie dat was….. maar……. diegene is sinds een enkele week weer in Nederland en nu wordt mijn blog nog steeds bekeken in Amerika…… Dat maakt me donders nieuwsgierig. hihihi…. Wie uit Amerika leest mijn blog ?????

Nu ik dan toch achter de pc ben gaan zitten ook maar even een update van de gezondheidsperikelen. Papa en mama zijn sinds donderdag weer thuis uit De Valkenburcht. Ze hebben het er prima gehad. Uitstekende verzorging en super vriendelijk personeel. Ik kan dit huis van Opella echt aan iedereen aanraden. Alleen na 4 weken vonden ze (de zorgverleners) het tijd dat ze naar huis konden. Zelf ben ik het daar niet helemaal mee eens. Als het nou zo was dat mama alleen voor zichzelf zou moeten zorgen, zou het nog wel lukken, maar ze heeft papa er natuurlijk ook nog bij. En ik vind eerlijk gezegd dat alles bij elkaar een beetje te veel en te intensief.  Papa wandelt nog steeds over het randje van de afgrond. Het blijft tobben. De operatie bij mama is goed gelukt. Alleen heeft ze nu wel veel last van oedeem in het been. Hiervoor wordt het been ingezwachteld en krijgt ze nu 2 keer per week oedeem therapie. De thuiszorg komt 2 keer per dag langs. Met hand en span diensten zoals boodschappen doen en dingen in huis klaar zetten door mij en wat buurtjes en het strijken (en boodschappen) door een vriendin van papa en  mama maken we er het beste van.

Met mij zelf gaat het ook niet steeds even lekker. Ik heb erg veel last van mijn linker been. En dat is raar, want ik heb altijd rechts pijn. Het voelt alsof er iets beklemd zit en dan maak je je natuurlijk direct zorgen. Zou er daar ook wat …..???  Uit een vorige scan is gebleken dat ik versleten gewrichten heb en het kan ook zijn dat ik door de pijn in mijn rechter knie anders ga lopen om de pijn te compenseren. Wat dan weer de pijn in mijn linker been als gevolg kan hebben. De pijn is soms niet om te harden. Ik ben al verschillende keren bij de fysio geweest. Die denkt dat het toch spieren zijn die ik te gespannen heb. Doe braaf mijn oefeningen, ik moet de billen ontspannen, want die schijn zonder het te weten heel erg gespannen te houden (chillen met de billen)  en toch gaat het niet altijd even lekker. Laatst een extra oxycodon genomen, de artsen roepen nl. steeds dat ik die toch echt moet nemen als ik pijn heb. Dus de stoute schoenen maar eens aangetrokken en een extra pilletje genomen. Nou, dat heb ik geweten. Ik zag de wereld voor een komijnen kaasje aan. Kon niet meer normaal op mijn benen staan. Maar…. de pijn was weg. Voor zolang als de pil werkte. Ik probeer toch maar zo min mogelijk die extra pillen te nemen. Ik kan dan echt helemaal niks meer en daar heb ik geen zin in. Ik moet wel nog ergens naar toe kunnen. Mijn wereldje wordt al steeds kleiner. En ik heb geen zin om alleen achter de geraniums te moeten gaan zitten.  Vandaag belde de huisarts weer om eens te horen  hoe het ging. Ze doet dat eens in de zoveel tijd en ik vind dat super fijn van haar. Dan kom je al pratende op van allerlei pijntjes en klachten, waar ik echt niet speciaal voor bij haar langs ga. Zo vertelde ik haar dat ik zo heel veel last heb van de opvliegers en die ontstaan dan weer door mijn medicijnen. Ze denkt dat er wel een oplossing voor kan zijn. Meestal schrijven ze dan hormonale medicatie voor , maar dat kan bij mij niet. Dus even bloeddruk gaan laten meten donderdag en dan kijken we of dat er een niet hormonale medicijn voor mij kan worden voorgeschreven. Deze zou namelijk de bloeddruk kunnen beïnvloeden. Vandaar dus even meten. Hopen dat ik het kan gaan proberen, want dat zweten is niet fijn. Als iedereen het koud heeft loop ik met een natte rug. Na donderdag weet ik meer

nieuwsgierig aagje

 

Advertenties

2 Reacties so far »

 1. 1

  Marjolijn said,

  Lastig al die kwaaltjes en pijntjes. Hopen dat het verder niets bijzonders is en dat ze er iets tegen hebben.
  We denken aan je.
  Marjolijn en Roland.

 2. 2

  inge said,

  Wij zijn het niet meer in de USA… Spannend…
  Balen al die kleine en grote zorgen.. Wat knap zoals jij er mee omgaat! Xxx Inge


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: