Een pilletje erbij

2016-06-24 11.26.26

Sinds gisteren weer een medicijn erbij. Ik schreef al dat ik naar de huisarts moest om de bloeddruk te laten meten. Door mijn hormonale medicijnen ben ik steeds in de overgang en de opvliegers vliegen letterlijk en figuurlijk de pan uit. Constant enorm veel transpireren, en dat terwijl ik vroeger nooit transpireerde. Dit is niet fijn en de dokter had een mogelijkheid voor een niet hormonaal medicijn wat de overgangsklachten tegen kan gaan. Dat gaan we dan nu proberen. Mijn bloeddruk was redelijk goed. Dus de oorspronkelijke bloeddruk pil mag ik gewoon blijven gebruiken. Mijn bakje wordt voller en voller. Over 4 weken gaan we kijken of dit werkt.

Het is vrijdag maar we gaan nog niet naar de camping. We gaan straks naar Renee en Raymond die een huisje van Centerparcs in America (Meerdal) hebben gehuurd deze week. Vanmiddag misschien even lekker zwemmen. Gisteren hebben ze daar noodweer gehad met hagelstenen zo groot als golfballen. De auto van Raymond heeft heel wat deuken opgelopen. Gelukkig goed verzekerd. Laten we hopen dat het weer vandaag minder extreem is. Het is de laatste tijd maar raar met het weer in Nederland.

Morgen weer naar Lunteren. Jan moet verder met het grint onder het prieel weghalen want volgende week wordt daar gestraat. En zondag krijgen we gezellig visite. Nog 2 weekjes en dan blijf ik er weer een week of 7.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: