Groen licht voor de chemo

De dagen vullen zich met de bezoekjes van de thuiszorg en gezellige koffie visites. Het weekend en woensdag stonden in het teken van de verjaardag van Mats. 1 jaar geleden al weer dat hij geboren werd. Wat vliegt de tijd. En wat een ontwikkelingen in dat jaar. Ongelooflijk gewoon. Ik mocht bij de viering van Mats zijn verjaardag op het dagverblijf zijn. Heel bijzonder en leuk. Er is een leuk feestje gevierd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De wond wil nog steeds niet erg opschieten. Na de vorige week is het even een heel stuk minder goed gegaan, maar dat wordt nu langzaamaan toch wel wat beter. De koorts is ook weg. Nog wel iedere avond verhoging. Toch wordt het steeds iets minder. Gisteren bloed gaan prikken om de waarden te weten voordat er gestart kan worden met de chemo. De tumormarkers zijn de waarden die aangeven hoe actief de kankercellen zijn. Deze waarden wil je natuurlijk zo laag mogelijk hebben. Het laagste wat ik ooit heb gehad de afgelopen jaren was 39 en het is wel eens gestegen naar 79. De vorige keer waren ze al 261 en dat was mede de reden om een scan te gaan doen. De oorzaak werd duidelijk. Vooral in de lever was er heel veel activiteit. Gisteren was de waarde 688 !!! Dat is ruim 400 punten meer. De activiteit is vreselijk hoog. Dat is even flink schrikken. Gelukkig gaven alle waardes bij elkaar aan dat de chemo gestart kan worden. Pfff. Dit moet heel snel een halt toe geroepen worden. Laat die chemo zijn werk maar snel gaan doen. De planning was in eerste instantie al morgen om half 10 maar het wordt morgen om half 2. Laten we hopen dat ik er niet te veel bijwerkingen van heb. 

Tussendoor is de traplift ook al opgemeten en kan die binnenkort geplaatst gaan worden. En mijn “washok” is helemaal klaar en al in gebruik. Ik ben er blij mee. Hadden we veel eerder moeten doen, maar goed…… waar had ik dan de bijles zo fijn kunnen geven. Het is dat ik daar nu mee gestopt ben en dat de ruimte daardoor vrij is gekomen.                                                   2017-09-26 14.50.52 

Advertenties

3 Reacties so far »

 1. 1

  Erna Muys said,

  Hopelijk doet de chemo zijn werk goed. Veel succes en sterkte

 2. 2

  Marjolijn said,

  Getver wat een hoge waarders. Laat de chemo maar snel zijn werk doen.
  Mooi washok.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: