Het tweede deel van kuur 1

Even kort een berichtje om iedereen op de hoogte te stellen. Ik voel me hondsberoerd en heb daardoor niet veel puf om lang te schrijven.  Na de eerste keer infuus ging het wel aardig, maar in de loop van de week kwam er een blok beton op mijn maag te liggen en leek mijn hele lijf in de fik te staan. Gisteren had ik een flinke verstopping die er met moeite is uit gekomen. Daarna volgde de hele nacht diarree. Niet leuk dus. Ook de krampen en het branderige gevoel bleven. Ik had het gemeld bij de dagbehandeling, en er werd geen reden bevonden om de kuur niet door te laten gaan. Waardes in het bloed waren daar voldoende voor. Dus vanmorgen naar het ziekenhuis gegaan. Eveline kwam me weer keurig op tijd ophalen. Doordat ik zo vermoeid was ben ik met de rolstoel naar de afdeling gereden. Er was weer geen apparaatje voorhanden om mijn aderen te zoeken en er moest gewoon geprikt worden. Gelukkig nam ook deze verpleegster alle tijd en werd er in 1 keer goed geprikt. Ik maak ze dan ook echt wel duidelijk dat ze hun best moeten doen.  Vandaag kreeg ik ook gelijk het botversterkende infuus erbij waardoor we wat langer bezig waren.  De buikpijn is de hele dag verder gebleven en vanmiddag zat er tot mijn schrik bloed bij de ontlasting. In overleg met de thuiszorg gaan we er vooralsnog vanuit dat dit komt door het heftige persen van gisteren. Maar het is wel weer iets om in de gaten te houden.

Eveline heeft nog fijn boodschappen gedaan en ik heb de rest van de middag op bed doorgebracht. Jan heeft het eten gekookt, super, maar helaas was mijn eetlust 0,0  en heb ik maar een beetje in het bord zitten roeren. Het is nu half 10 en weer hoog tijd om in bed te kruipen met een warme kruik. Hopen dat de krampen een keer weg gaan. Volgende week een rust week en als het lukt gaan we dan een paar dagen naar Port Zelande. Duimen maar dat het door kan gaan.

Advertenties

5 Reacties so far »

 1. 1

  Jacob said,

  Ja, daar past alleen een ‘Sterkte’. bij.

 2. 2

  Greta said,

  Och arme arme jij. Heb het echt met je te doen! Hoop voor je dat je je morgen beetje beter voelt maar vooral dat je lekker kan gaan genieten in Port zélande. Ga voor je duimen! Al het moois uit de dag halen!!
  Dikke kus!

 3. 3

  Marjolijn said,

  Pfffff, wat een pech en gedoe. Ik hoop dat het wat beter gaat en je kan genieten in Port Zelande. Neem je rust.

 4. 4

  Yvonne Bolkestein said,

  Wat naar meis hoop dat die darmen snel verbeteren. Kan wel zeggen alles maar ik weet dat de meeste kwaaltjes bij dit alles horen. Hoop echter wel dat het dragelijk blijft. Heel veel sterkte.

 5. 5

  Erna Muys said,

  Wat vervelend allemaal voor je, ik hoop dat je volgende week kunt genieten van een aantal dagen in Port Zelande.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: