Even wat positieve berichten.

Na alle ellende en narigheid omtrent mijn ziek zijn, wordt het nu wel eens tijd voor wat leukers. Want naast mijn ziek zijn, gaat het gewone leven ook nog door. Soms zou je dat bijna vergeten.

Toen afgelopen maandag het bericht kwam dat ik kan stoppen met de chemo, was dat een heel dubbel gevoel. Weer iets wat het niet doet, maar aan de andere kant….. wat een opluchting. Er viel echt 100 kg, van mijn nek af. Het leek of ik direct meer energie kreeg. Woensdag, op de dag dat eigenlijk de 3e chemo gepland stond lekker met Marjolijn naar Kronenburg geweest. Natuurlijk wel mijn rollator mee, zodat ik overal even kon gaan zitten. Na een aantal winkeltjes in en uit geweest te zijn, werd ik te moe om verder te gaan. Maar het was heerlijk. Lange tijd niet even in winkeltjes kunnen snuffelen. Toen bij La Place een lekkere lunch genomen. Dat waren we de vorige keer al van plan toen we in de ochtend de chemo hadden, maar door het vreselijke “pril”verhaal is het er toen niet van gekomen. Moe maar voldaan ging ik weer naar huis.

2017-11-15 13.16.05

Deze week mocht er ook nog heel mooi en fijn nieuws de wereld in. Zelf wisten we het al een paar weken, maar nu mag het algemeen bekend gemaakt. We worden voor de tweede keer opa en oma. Dit keer van Mark en Dagmar. De baby wordt in juni verwacht. Geweldig nieuws en iets om echt naar toe te leven.                                                                                                        2017-11-14 20.26.56

En gisteren kwam Sinterklaas aan in het land. De intocht moesten we natuurlijk samen met Mats gaan bekijken. De intocht is een van de weinige evenementen in Heteren, waar het hele dorp voor uit loopt. Echt super gezellig. Mama was er ook en samen zijn we met de rollator naar de dijk gewandeld. Ideaal zo’n ding. Want daar hadden we dan ook meteen een stoel en hoefden we niet de hele tijd te blijven staan. Helaas was Mats wat ziek. Verkouden en wat verhoging. Hij kon er niet zo van genieten. Toch was het fijn om er even bij te kunnen zijn.

 

23674685_1540337016032898_1354465496368708253_o (1)                     23632424_10212932724305848_8305699412467568698_o

Advertenties

5 Reacties so far »

 1. 1

  Marjolijn said,

  Dat mis ik wel de intocht van Sinterklaas in Heteren.
  Snel weer winkelen en 🥖🥖🍦☕️

 2. 2

  Geeske said,

  Marinka gefeliciteerd met de komst van je tweede kleinkind.

 3. 3

  Hannie Buijzef said,

  Heerlijk om zo weer naar iets in de toekomst te kijken. Nogmaals gefeliciteerd.

 4. 4

  Eleonora said,

  Wat fijn dat er bij jouw af en toe ook nog mooie dingen gebeuren. De kleine uitjes maken het leven dragelijker.
  En ook nog eens bijzonder nieuws dat nu ook je zoon papa gaat worden geweldig hoor, gefeliciteerd.
  Het is inderdaad wel een dubbel gevoel dat je van de chemo af bent nu , maar kwaliteit van leven is nu waarschijnlijk toch het belangrijkste.
  Geniet en pluk de dag 💋

 5. 5

  Erna Muys said,

  Gefeliciteerd dat jullie weer opa en oma worden, geweldig nieuws.
  Dat je moet stoppen met de chemo geeft misschien inderdaad een dubbel gevoel, maar pluk de dag en geniet daar met volle teugen van.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: