5 december

24296799_1762003127177117_2163732544251192930_n

5 december is altijd een leuke dag op school en ook de laatste jaren probeer ik dan even op school te gaan kijken. Vorig jaar kon het niet omdat we toen met vakantie waren. Maar dit jaar had ik er wel weer erg veel zin in. Het lukt me niet om al direct bij de aankomst van Sint en zijn Pieten op school te zijn, maar rond de koffiepauze was ik er. Renee en haar vriendin Alida spelen al jaren Piet op school. Ze behoren tot de vaste Pietengarde, en zaten al behoorlijk goed in hun rol. Leuk om van alle collega’s te horen dat ze het zo goed doen in de klassen. Van de leerlingen kent niemand mij meer. (Op 1 enkele leerling na dan en die weet wel dat ik haar bedoel) Ik ben dan de klassen ook niet in geweest, maar het was heel fijn om weer even met diverse collega’s te praten. Wat super fijn dat ook nadat ik nu al ruim 5 jaar niet meer op school werk, ik toch zo blij en open word ontvangen. Ik had graag langer gebleven, maar vanmiddag stond er ook nog een afspraak met de kapper. Dat is maar goed ook, want ik ben nu heel erg moe. Het wordt tijd om even een klein power napje te gaan doen.  Het eten van vanavond zal wel uit de vriezer komen, een restje of een pizza. Om nog te koken straks heb ik geen energie meer voor.  Maar…. dit heb ik toch maar weer gedaan !!!

Advertenties

2 Reacties so far »

 1. 1

  Mieke said,

  Wat fijn Marinka om dit vandaag weer even mee te maken.Wij wonen t.o.een kleuterschool.Onze kleinkinderen zijn daar op school geweest.Leen en ik hingen vanmorgen uit het raam om Sint en zijn zwarte Pieten te zien aan komen.Het blijft toch iedere keer weer een prachtig feest

 2. 2

  Mijndert en Lia said,

  Ja Marinka, wat dat betreft blijven wij toch van binnen nog een beetje kind. Ik heb bij onze turnkring ook weer geholpen met de voorbereidingen en gezorgd dat de Piet en Sint weer netjes in het pak kwamen en de Piet weer goed zwart was!! Heerlijk al die blije gezichtjes!! Leuk dat je op deze manier nog mee kan genieten!! Dat geeft weer een boost!!!
  Groetjes van Mijndert en Lia.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: